Modele de aparate dentare fixe

c. aparatele Safir sunt aproape invizibile, cu o rezistenta Mecanica foarte buna. Safir este un aparat Care se diferentiaza clar de aparatele ceramice si cele metalice prin faptul ca bracketii sunt alcatuiti DIN cristale de Safir Care imitations foarte bine Culoarea naturala a dintilor. Safirul este un Mineral dur, Al doilea ca rezistenta dupa diamant. Totodata, safirul sont ROL dans prevenirea cariilor dentare, deoarece nu favorizeaza stocarea resturilor Alimentare. Îmbunătăţeşte-ți vizibil aspectul zâmbetului, pentru un rezultat Cât mai aproape de perfecţiune, cu ajutorul tehnologiilor moderne pe care le folosim în Clinicile Dentare Dr. Leahu. Inghesuirile si ocluziile incorecte dentare afecteaza in timp Sanatatea dintilor, a gingiilor si a articulatiei temporo-mandibulare. O masticatie déficitara poate avea urmari asupra integritatii tubului digestiv. Progresul tehnicii in stomatologie (specializarea ortodontie) permite astazi corectarea spectaculoasa, fara durere a anomaliilor dento-maxilare. Aparatele dentare (ortodontice) sunt aproape invizibile, realizate DIN materiale translucide, de Culoarea dintilor. Aparatele dentare sunt soluții eficiente pentru tratarea și corectarea danturii.

ELE te ajută să ai un zâmbet mai Frumos și o Sănătate orală corectă. Aparatele dentare functionale sunt realizate DIN Silicon, se Poarta noaptea si cateva Ore (2-5 Ore) pe zi si au rolul de a corecta nu doar pozitia dintilor si ocluzia, ci si obiceiuri découratoare ca respiratia orala, sugerea degetului, deglutia infantila etc. Tratamentul ortodontic dureaza cel Poutine un an, deoarece musculatura, dintii si articulatia temporo-mandibulara au nevoie de timp pentru a se compétences si, respectiv, pozitiona corect. Exista aparate functionale Care se Poarta singure sau simultan cu aparatul ortodontic Fix, in functie de complexitatea cazului. Aparatele dentare fixe pot fi aplicate PE exteriorul dintilor (aparate fixe vestibulare) sau pe intériul dintlor (aparate fixe linguale). Tratamentul ortodontic Fix poate fi aplicat si la varste mai mici, cand Copilul mai are Inca dinti de lapte prezenti, INSA indicatia Majora este dupa éruptia dintilor Permanenti (11-12 Ani), fara sa existe o limita de varsta superioara. Aparatele vestibulare sunt reprezentate de bracketuri metalice, ceramice sau de Safir, lipite PE dinti pana la finalul tratamentului. Printre acestea Trece o Sarma subtire (ARC) fixata de bracketuri cu ajutorul unor elastice colorate sau transparente.

Aparatele fixe linguale sunt de doua tipuri: bracketuri colate PE intériul dintilor sau fatete DIN Aur adaptate Perfect PE toata suprafata Linguala a dintelui si realizate in laboratoare DIN Germania (aparat Fix Incognito).

Comments are closed.